Kiinteistöhuolto Luumäen Kiinteistöpalvelulta

Luotettava kiinteistöhuolto on taloyhtiölle tärkeää. Kun asukkaat voivat luottaa kiinteistön ja pihan turvallisuuteen, on asuminen huolettomampaa. Asumisen mukavuuteen vaikuttaa lisäksi kiinteistön toimivuus ja viihtyvyys.

Luumäen Kiinteistöpalvelu hoitaa kiinteistöjä Luumäen alueella. Asiakaskuntamme koostuu pääosin taloyhtiöistä, mutta tilauksesta tulemme auttamaan myös omakotitalojen ja loma-asuntojen kiinteistönhoidollisissa töissä. Ota meihin yhteyttä, oli kyseessä sitten isompi tai pienempi kiinteistönhoidollinen kohde!

Huolettomampaa asumista

Kun taloyhtiön kiinteistöhuolto on luotettavan kumppanin vastuulla, on asuminen huolettomampaa. Oli kyse sitten kiinteistön ulkotöistä, sisätöistä tai huoneistossa tehtävistä kiinteistöhuollon toimenpiteistä, Luumäen Kiinteistöpalvelu hoitaa ne kaikki ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Olemme luotettava kumppani, jonka tietotaito on laaja-alaista ja kokonaisvaltaista.

Siistit ja turvalliset piha-alueet, rappukäytävien kunnossapito ja huoneistojen huoltotoimenpiteet ovat osa kiinteistöhuollon palveluamme. Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös erilaiset remontointi- ja LVI-työt, joten tarvittaessa nekin hoituvat meidän kauttamme.

Valitse luotettava kiinteistöhuollon kumppani

Kiinteistöhuollon tehtävänä on sekä huolehtia asumismukavuudesta että edesauttaa kiinteistön arvon säilymistä. Kun etsit ammattitaitoista ja monipuolista kiinteistöhuollon palvelua Luumäen alueelta – ota yhteyttä meihin!