Laadusta tinkimätön uudisrakentaminen – Luumäki

Luumäen Rakennuspalvelu Oy tekee rakentamisen työt pitkällä kokemuksella. Erikoisosaamiseemme kuuluu uudisrakentaminen, jota teemme laadusta tinkimättä, huomioiden sekä kokonaisuuden että pienemmät yksityiskohdat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Toimialueemme on Luumäki ja sen lähiympäristö.

Tarvittaessa teemme muuttovalmiit asunnot avaimet käteen -periaatteella, sillä kauttamme on mahdollista saada myös suunnittelu- ja sähkötyöt.

Hirsirakentaminen – idyllinen ja ekologinen

Hirsirakentaminen on rakentamista, jolla on pitkät perinteet. Edelleen Suomessa esimerkiksi loma-asunnon rakennusmateriaaliksi valikoituu usein juuri hirsi, joka on hengittävä ja ekologinen vaihtoehto. Luumäen Rakennuspalvelu Oy on ollut hirsirakentamisen asiantuntija jo pitkään.

Omakotitalojen rakentaminen Luumäellä ja Taavetissa

Hirsirakentamisen lisäksi rakennamme myös omakotitaloja Taavetin ja Luumäen alueella. Olemme monipuolinen rakentaja, jolta saat rakentamisen palvelut kokonaisvaltaisesti. Saat kauttamme myös LVI-palvelut.

Monipuolinen uudisrakentaja

Luumäen Rakennuspalvelu Oy on monipuolinen rakennusliike, jonka palvelutarjoamasta suurimpia kokonaisuuksia on uudisrakentaminen. Teemme sekä hirsirakentamista että omakotitalojen rakentamista Taavetin ja Luumäen alueella. Kun uusi koti tai lomamökki on mielessä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!