Remontit sisällä ja ulkona – Luumäen alueella

Remontti voi olla pitkään suunniteltu, mutta toisinaan se saattaa myös yllättää. Kummassakin tilanteessa remontoijan valinta kannattaa tehdä huolella. Luumäen Rakennuspalvelu Oy on pitkän linjan rakennusliike, jonka palveluihin kuuluvat remontointi ja korjausrakentaminen. Henkilökuntamme on alallaan kokenutta ja asiantuntevaa. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Sisäremontit asiakkaan toiveet huomioiden

Remontoimme sisätilat entistä ehompaan kuntoon, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Otamme huomioon jokaisen työkohteen omat yksilölliset piirteet ja ominaisuudet. Yrityksemme palvelut kattavat myös LVI-työt, joten teemme remontit huoneistoissa monipuolisesti – laadusta tinkimättä.

Keittiöremontit saat meiltä siinä missä kylpyhuoneremontitkin. Ammattitaitoinen henkilöstömme paitsi hoitaa käytännön remonttityöt auttaa sinua tekemään kohteesi kannalta parhaat mahdolliset ratkaisut remonttiin ja esimerkiksi sen materiaaleihin liittyen.

Kattavat ulkoremontit

Teemme myös kiinteistöjen ulkoremontit tarkasti ja laadukkaasti. Työnjäljestä emme tingi, mutta työt teemme joustavasti, työkohteiden yksilöllisten vaatimuksien ja asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme sekä julkisivuremontit että kattoremontit.

Korjausrakentaminen sisätiloissa ja ulkona

Suuri osa työtehtävistämme on vanhan korjaamista tai vahinkokorjaamista, sekä sisällä että ulkona. Korjausrakentamisen hyötyinä on rakennuksen elinkaaren piteneminen ja teknisesti toimivampi ja turvallisempi tila. Monissa tapauksissa energiatehokkuuskin paranee. Korjausrakentaminen nostaa myös rakennuksen arvoa.

Vahinkokorjaus – kun tarve tulee suunnittelematta

Kun kiinteistössä tai huoneistossa sattuu vahinkoja, joiden korjaaminen on syytä jättää ammattilaiselle, ota meihin yhteyttä! Teemme vahingonkorjaukset esimerkiksi silloin, kun

  • kosteusvahinko,
  • vesivahinko,
  • palovahinko tai
  • homevahinko

yllättävät.

Ota yhteyttä

Onko keittiöremontti ajankohtainen, pitääkö julkisivua uudistaa vai yllättikö vesivahinko? Luumäen Rakennuspalvelu Oy tekee remontit ammattitaitoisesti ja vankalla kokemuksella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Toimialueenamme on Luumäki ja sen lähiseutu.