Linnalantie 73 54500 TAAVETTI 044 511 5840 luumaen.kiinteistopalvelu@gmail.com

Luotettavat ammattilaisen tekemät LVI-työt Luumäellä

LVI-töihin kannattaa valita ammattilainen. Huolellinen suunnittelu ja laadukas työnjälki takaavat onnistuneen lopputuloksen. LVI-työt Luumäellä ja sen lähiseudulla tekee Luumäen Rakennuspalvelu Oy –  Kimmo Kauhanen p. 044 974 3284 ota yhteyttä!

Lämpö, vesi ja ilma

LVI-lyhenne tulee sanoista lämpö, vesi ja ilmanvaihto tai ilmastointi. Se on olennainen osa talotekniikkaa, joka taas on yhteisnimitys kokonaisuudelle, jolla huolehditaan kiinteistön teknisistä palveluista, järjestelmistä ja laitteista. LVI kattaa näistä lämmityksen, vesijohtojen ja ilmanvaihdon tekniikan.

LVI-tekniikka tuo asumismukavuutta

Luumäen Rakennuspalvelu Oy tekee LVI-työt remonttikohteisiin esimerkiksi kylpyhuone- ja keittiöremontin yhteydessä, mutta myös muun muassa vuotokorjaukset ja ilmanvaihtokorjaukset. Voit jättää työt meille – kokeneet LVI-asentajamme ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka löytävät parhaat mahdolliset ratkaisut kiinteistön ja huoneiston tarpeisiin nähden.

Ota yhteyttä kokeneisiin ammattilaisiin

Luumäen Rakennuspalvelu Oy on luotettava rakennusalan toimija, jonka henkilöstöön voit luottaa LVI-töissä. Toimialueemme on Luumäki ja sen lähiseutu. Teemme LVI-työt huolellisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!